Firmatur

Det er stort behov for at kollegaer møtes i trygge omgivelser på et sted hvor den gode og fruktbare bedriftskulturen kan blomstre igjen. Vi finner det perfekte stedet for din avdeling, ledergruppe eller hele bedriften. Fokus blir å styrke samhold, mestring og identitet.

Det kan være en jubileumsfeiring eller en belønningstur som dere ønsker hjelp til å planlegge og få gjennomført.
Vi gjør vårt ytterste for at det blir den beste kombinasjonen av aktive opplevelser i naturen sammen med det som skal læres eller feires. Vi skreddersyr og tilrettelegger for å inkludere alle på en god måte og som gir dine ansatte og kollegaer fine opplevelser verdt å snakke om.
Vi er utrolig glade for tilbakemeldinger som dette på arrangementer og turer vi har gjennomført. Ta kontakt for å få skreddersydd tilpasset tur for deg og kollegaene dine.

"Turen var tettpakket med opplevelser og det var en god balanse på opplevelsene. Har bare fått gode tilbakemeldinger fra alle som var med på turen. Tror også at vi har klart å skape gode relasjoner, noe som var en viktig ting med turen. Det å skape gode relasjoner gjøres når folk er sammen og trives med de opplevelsene vi er med på. En fin blanding på kunnskap og gøyale innslag er en suksess. Håper vi kan samarbeide ved en senere anledning også!"
Kunde, februar 2022