Topptur på ski

Ingenting er bedre når vinteren kommer enn å finne frem go'skiene, fellene, hjelmen - og pakke sekken for topptur. Med ferdiglaget program som er tilrettelagt med overnatting på håndplukkede steder, nydelig mat og dyktige, erfarne guider med god lokalkunnskap - ligger alt til rette for fantastiske turer og naturopplevelser i fjellet.

Vi finner den beste snøen og kjører våre egne spor som lager de vakreste mønstre i snøen. Og det viktigste av alt; du skal få lære trygg ferdsel i fjellet og føle mestring og skiglede på vei ned igjen.
Ta med deg jentegjengen eller vennegjengen på topptur i vinter! Du kan også ta kontakt hvis du vil reise alene eller med kjæresten. Alt skal ligge til rette for at dere får max ut av dagene på ski.
Vi reiser i små grupper. Det er maks 6 deltakere pr guide, og du får tett oppfølging av guiden på turen.

Toppturhelg i Sunnmørsalpene

Denne turen har vi gledet oss til å ta deg med på. Nemlig topptur i de spektakulære Sunnmørsalpene! Med glitrende fjorder, alpine tinder, grom snø, go'skia og lommekjente guider.

Vi kan love fantastiske dager med toppturer i et av Norges flotteste fjellområder. Og selvfølgelig god mat og trivelig selskap. Ønsker du å endelig bestige noen av fjellene i de majestetiske Sunnmørsalpene?
Bli med på tur! Våre lokalkjente guider gir deg en trygg og fantastisk opplevelse på ski. Sentrale temaer veivalg, turplanlegging, ferdselsmønster opp og ned, skredlære og riktig bruk av utstyr. Nedkjøringen er for mange en utfordring og du får lære enda bedre skiteknikk for å mestre ulikt underlag.

Med sjarmerende Lensmannsstova ved den vakre Norangsdalen som base, har vi enormt mange muligheter for å finne dagens beste topptur. Det er god grunn til at vi har valgt dette unike stedet i hjertet av Sunnmørsalpene for din toppturweekend. Vi reiser i små grupper og du får personlig oppfølging fra guiden underveis på turen.

Les mer