Topptur på ski

Ingenting er bedre når vinteren kommer enn å finne frem go'skiene, fellene, hjelmen - og pakke sekken for topptur. Med ferdiglaget program som er tilrettelagt med overnatting på håndplukkede steder, nydelig mat og dyktige, erfarne guider med god lokalkunnskap - ligger alt til rette for fantastiske turer og naturopplevelser i fjellet.

Vi finner den beste snøen og kjører våre egne spor som lager de vakreste mønstre i snøen. Og det viktigste av alt; du skal få lære trygg ferdsel i fjellet og føle mestring og skiglede på vei ned igjen.
Ta med deg jentegjengen eller vennegjengen på topptur i vinter! Du kan også ta kontakt hvis du vil reise alene eller med kjæresten. Alt skal ligge til rette for at dere får max ut av dagene på ski.
Vi reiser i små grupper. Det er maks 6 deltakere pr guide, og du får tett oppfølging av guiden på turen.

Toppturhelg for jenter i Romsdalen

Romsdalen er destinasjonen som tilbyr et av Norges mest spektakulære fjellområder - både sommer som vinter. Målet er å gi deg en lærerik toppturhelg med ny kunnskap og ferdigheter, med nydelig innkvartering på en gård med kort vei til denne "godtebutikken" av et fjellområde.

Huset på gården har syv rom med 12 behagelige senger og et vertskap som gjør alt for at du skal bo og spise godt. Vi samarbeider med lokale og topp kvalifiserte guider med lang erfaring, og denne helgen blir du guidet av en av Norges få kvinnelige tindevegledere.
Dette er langhelgen for deg som har lyst til å være på tur med andre skiglade jenter, eller å samle din egen jentegjeng. I løpet av disse dagene er målet skiglede og økt mestringsfølelse både opp og ned fjelltoppene!

Les mer
Toppturkurs for damer på Vatnahalsen

Vi inviterer deg til en langhelg på Vatnahalsen hvor du skal få lære å bli like trygg i terrenget både oppover og nedover. Målet for helgen er at du skal kjenne mestringsfølelse og skiglede på tur. Så hvis du drømmer om å lære mer om topptur, bli trygg på både ski- og skredutstyret ditt, få bedre teknikk på ski, og glede deg til å kjøre ned igjen - da er dette helgen for deg.

Denne turen er skreddersydd for damer som ønsker å bli trygge og dele skigleden med andre damer. Det er maks 6 deltakere pr guide, og du får tett oppfølging på turen.
Vatnahalsen Høyfjellshotell ligger spektakulært plassert på 840 moh, øverst i Flåmsdalen. Faktisk med egen togstasjon på Flåmsbana.
Vi har lagt opp til kurs tidlig i sesongen så du kan legge grunnlaget for trygge og gode skiopplevelser i fjellet utover vinteren og våren.

Turen var helt fantastisk. Vatnahalsen var et fint sted, en «gjemt perle». Deilig og avslappende å ta toget og morsomt å ta Flåmsbanen. All informasjon vi fikk før turen var veldig bra og det var flott med tips med leie av utstyr. Det var fint å lære så mye om skred, skredsøker etc. Kjempegøy å gå bortover og oppover. Ny opplevelse da jeg fikk til svingene siste dagen. Synes det var bra at de i gruppa som er vant til utfordrende skikjøring fikk øynene opp for et flott sted med så mye puddersnø.
Gjest, februar 2022

Les mer
Toppturhelg i Sunnmørsalpene

Denne turen har vi gledet oss til å ta deg med på. Nemlig topptur i de spektakulære Sunnmørsalpene! Med glitrende fjorder, alpine tinder, grom snø, go'skia og lommekjente guider.

Vi kan love fantastiske dager med toppturer i et av Norges flotteste fjellområder. Og selvfølgelig god mat og trivelig selskap. Ønsker du å endelig bestige noen av fjellene i de majestetiske Sunnmørsalpene?
Bli med på tur! Våre lokalkjente guider gir deg en trygg og fantastisk opplevelse på ski. Sentrale temaer veivalg, turplanlegging, ferdselsmønster opp og ned, skredlære og riktig bruk av utstyr. Nedkjøringen er for mange en utfordring og du får lære enda bedre skiteknikk for å mestre ulikt underlag.

Med sjarmerende overnatting ved den vakre Norangsdalen som base, har vi enormt mange muligheter for å finne dagens beste topptur. Det er god grunn til at vi har valgt dette unike stedet i hjertet av Sunnmørsalpene for din toppturweekend. Vi reiser i små grupper og du får personlig oppfølging fra guiden underveis på turen.

"Takk for en FANTASTISK tur med Turbobla!!
Jeg var sikker på at det ville bli en prima tur, men det ble likevel bedre enn forventet. Strålende opplegg fra start til slutt. Spennende overnattingssteder med særpreg, som jeg neppe hadde funnet frem til på egenhånd. Fleksible og spennende dager på ski, basert på lokalkunnskap og forholdene akkurat da vi var der. Guiding med sjel, som gir trygghet og gode rammer. Båttur fra Urke og middag på Trandal var en uslåelig kombo."

Deltaker, april 2022

Les mer