Historien om Turbobla Adventure

Bli med inn i bobla!

Det er 12. mars 2020. Pandemien er et faktum, Norge stenger, det er bråstopp over natten. Jobbene våre innen reiseliv og event står på utrygg grunn. Vi blir permitterte. Vi holder håpet oppe. Og motet. Vi får tid til å gjøre det vi elsker aller mest – å være ute i naturen. Der bobler ideene. Pandemien fortsetter, utsikten for å beholde arbeidsplassen er dyster. Jobbene våre forsvinner. NAV neste.

Depresjonen banker på døra. Dette går ikke. Vi må holde liv i det vi kan og det vi brenner for. Tør vi starte egen virksomhet? Skal vi tråkke opp stien selv? Vi tenker på alle dere som er glade i å være på tur, og som vi gjerne vil hjelpe. Snakker om nettverket vårt. Bobler av energi av de overveldende og fantastiske naturopplevelsene som finnes i Norge. Vi er våryre, og ønsker mer enn noen gang å dele vår kunnskap og spre turglede. Gi deg gåsehudopplevelser.

Kom ut av pandemi-bobla og inn i turbobla. Turbobla! - Der har vi navnet vårt.

Det er 12. mars 2021, nøyaktig ett år etter at Norge stengte ned.
Vi blir gründere. Og aksjonærer. Daglig leder. Styreleder. Læringskurven er brattere enn Trollveggen. Utsikten på vei opp er lovende. Det blir sliteturer og drømmeturer. Vi skal pakke sekken din med det som trengs for en eventyrlig opplevelse. For en tur du aldri glemmer. Det lover vi.

- Marianne -