Hvem er vi?

Turbobla Adventure

Vi brenner for å arrangere turer og opplevelser hvor du opplever samhold, mestring og som gir deg minner for livet. Med oss får du det lille ekstra på tur, som en hyggelig overraskelse i sekken eller et supersjarmerende overnattingssted.

Marianne Østensen
Gründer & Turgledespreder
Marianne@turbobla.no

Å reise er en lidenskap for meg. Hele livet har jeg reist med og uten familien i Norge og rundt i verden. Turgleden kom allerede da jeg som liten ble tatt med på skiturer og fotturer fra hytte-til-hytte i den norske fjellheimen. Da jeg senere oppdaget det store utland og de enestående naturopplevelsene rundt omkring i verden, med alle forskjellene og alle kontrastene - var det gjort. Jeg har et brennende ønske om at også du skal få oppleve, lære og mestre – og få oppfylt din turdrøm!     

Jeg har 12 års erfaring fra reisebransjen, blant annet fra Hvitserk & Eventyrreiser hvor jeg hadde ansvar for utvikling av nye turer, både i gruppe og som skreddersøm. Jeg har arrangert aktive turer i naturen i Norge og over hele verden og har et stort nettverk i inn- og utland. Min bakgrunn er fra salg, prosjektledelse, produktutvikling og markedsføring, og jeg har erfaring som guide/turleder for grupper på fjell-, sykkel-, og kajakkturer. Jeg elsker å gi turinspirasjon og gode turøyeblikk. 

Vårt motto: La livet boble - så lenge vi orker !