Hvem er vi?

Turbobla Adventure

Vi brenner for å arrangere turer og opplevelser som gir deg mestring og minner for livet. Med oss får du det lille ekstra på tur, som en hyggelig overraskelse i sekken eller et supersjarmerende overnattingssted.


Lene Kristensen
Gründer & Turgledespreder 
Lene@turbobla.no

Jeg har i hele mitt liv vært glad i å være på tur – som halvt vestlending og nordlending var det naturlig å være på ferie hos mine besteforeldre. Der ble jeg introdusert til fjellet, isbreene og havet! Det har satt sitt preg på meg, og ønsker at du skal kunne oppleve dette.

Med snart 25 års erfaring fra event, markedsføring, salg og reiseliv fra bl.a 62Nord og Rudskogen Motorsenter/ OnTrack event, har jeg bygget opp et stort nettverk av spennende samarbeidspartnere i hele landet vårt. En annen viktig kompetanse er prosjektledelse og regi! Det handler mye om det samme når jeg skal tilby en opplevelse; enten det er å lage en tur eller krydre et arrangement med underholdning eller aktiviteter. Et engelsk slagord sitter alltid i ryggmargen – «always inspect – never expect.» 


Marianne Østensen
Gründer & Turgledespreder
Marianne@turbobla.no

Å reise er en lidenskap for meg. Hele livet har jeg reist med og uten familien i Norge og rundt i verden. Turgleden kom allerede da jeg som liten ble tatt med på skiturer og fotturer fra hytte-til-hytte i den norske fjellheimen. Da jeg senere oppdaget det store utland og de enestående naturopplevelsene rundt omkring i verden, var det gjort. Jeg har et brennende ønske om at også du skal få oppleve og lære – og få oppfylt din turdrøm!     

Med 10 års erfaring fra Hvitserk & Eventyrreiser, har jeg arrangert aktive turer i naturen over hele verden, og har et stort nettverk i inn- og utland. Min bakgrunn er fra salg, prosjektledelse, produktutvikling og markedsføring, og jeg har erfaring som guide/turleder for grupper på fjell-, sykkel-, og kajakkturer. Jeg elsker å gi gjestene gode turøyeblikk. 

Vårt motto: La livet boble - så lenge vi orker !