Hvorfor reise med Turbobla?

Hvorfor reise med Turbobla?

Jo, for vi har gått opp løypa for deg og vet hva som skal til for at du skal få den beste og tryggeste opplevelsen uavhengig av vær og vind, pandemi eller ikke. Bakgrunnen vår som prosjektledere og produktutviklere innen reiseliv og event gjennom snart 25 år, vet hva som kan gå galt og hvilke suksesskriterier som skal til for at du som gjest skal få det du forventer, og helst litt mer. Vi har ledet turer med grupper i fjellet både i Norge og i utlandet, og er vant til å være hands on i turopplevelsen fra A til Å.

Du og reisefølget ditt skal få store naturopplevelser. Du skal oppleve det lille ekstra på turen, føle mestring, lære noe nytt, bryte grenser og komme inn i turbobla. Du skal få oppleve steder som du kanskje ikke hadde funnet frem til selv, hvor alt er timet og tilrettelagt av oss. Du bestemmer hvem du skal reise sammen med, familien, venninnegjengen, kohorten, naboen, kollegaene...

Du slipper å kjøre lange omveier på «Google-highway» og ende opp med å spise dårlig mat på en veikro fordi det var fullt eller stengt på den populære bistroen. Derfor har vi som mantra, always inspect – never expect! Vi har gått opp turen før deg, har kvalitetssikret og lagt opp logistikken for deg. Du skal vite at alt er ivaretatt for deg og turvennene dine.