Bestilling og betaling

For å bestille en tur med Turbobla Adventure sender du oss epost, ringer eller fyller inn kontaktskjema under turen på nettsiden. Alle bestillinger er bindende.
Størrelsen på depositumet er normalt kr 4.000,- per person for turer som koster under kr 15.000,-.
For turer med totalsum over kr 15.000,- er depositum kr 7.000,- pr person.

Der bestillingen medfører ytterligere økonomiske forpliktelser for Turbobla Adventure før turen starter, f.eks hoteller med krav til forskuddsbetaling eller andre deler av pakken hvor Turbobla Adventure ikke har krav på refusjon ved avbestilling, kan depositumet økes med dette beløpet.

Betaling med faktura

  • Du mottar depositumsfaktura innen 1 uke etter bestilling

  • Ca. 45 dager før avreise får du tilsendt sluttfaktura

    Avbestilling

  • Innen 24 timer kan du avbestille turen din helt kostnadsfritt

  • Etter 24 timer beholder vi depositumet ved avbestilling

  • Mellom 60 og 36 dager før avreise er det et avbestillingsgebyr på 50 prosent av turprisen

  • Mellom 35 dager og frem til avreise er avbestillingsgebyret på 100 prosent av turprisen

  • Avbestilling må skje skriftlig til info@turbobla.no

Endringer i din bestilling

Hvis du ønsker å foreta endringer i din bestilling er vi selvfølgelig behjelpelig med det. Det er bare å ta kontakt med oss. For endringer etter at bestillingen er bekreftet, tilkommer det normalt sett et endringsgebyr på kr 1.000,-.

Forsikring

Du må ha en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen.

Helseopplysninger

Du må sette deg inn i hva som kreves av fysiske form og helsetilstand før turen bestilles. Du kan lese mer om det under under praktisk info. Generelt sett anbefaler vi en legesjekk hvis du er over 70 år og har bestilt en tur med mye fysisk aktivitet.

Reisegarantifondet

Turbobla Adventure er medlem av Reisegarantifondet (RGF). Skulle noe uforutsett skje med Turbobla Adventure før du får reist på tur, vil du få tilbakebetalt alle kostnadene dine i forbindelse med turen gjennom denne garantien.