Bestilling og betaling

Du kan bestille tur med Turbobla Adventure elektronisk via vår nettside, på epost eller per telefon. Alle bestillinger er bindende.
Størrelsen på depositumet er normalt kr 7 000,- per person.
For turer som koster under kr 15 000,- er depositum kr 4 000,- per person.

Sluttbeløpet forfaller til betaling 65 dager før avreise. Er det mindre enn 65 dager til avreise ved bestilling, sendes faktura på hele beløpet med kort betalingsfrist.

Reisedokumenter sendes på e-post omtrent 2 uker før avreise.

Der bestillingen medfører ytterligere økonomiske forpliktelser for Turbobla Adventure før turen starter, som følge av garantier og forpliktelser til underleverandører, kan depositumet økes med dette beløpet.

Betaling med faktura

  • Du mottar depositumsfaktura innen 1 uke etter bestilling

  • Ca. 65 dager før avreise får du tilsendt sluttfaktura

    Avbestilling

  • Innen 24 timer kan du avbestille turen helt kostnadsfritt

  • Etter 24 timer beholder vi depositumet ved avbestilling

  • Fra 65 til 36 dager før avreise er det et avbestillingsgebyr på 50 prosent av turprisen

  • Fra 35 dager og frem til avreise er avbestillingsgebyret på 100 prosent av turprisen

  • Avbestilling må skje skriftlig til info@turbobla.no

  • Avbestillingsdato regnes som den dato avbestillingen kommer Turbobla i hende. Hvis det er en helligdag /generell fridag, regnes det fra påfølgende virkedag.

Endringer i din bestilling

Hvis du ønsker å foreta endringer i din bestilling er vi selvfølgelig behjelpelig med det. Det er bare å kontakte oss. For endringer etter at bestillingen er bekreftet, tilkommer det normalt et gebyr på kr 1 000,-.

Forsikring

Du må ha en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å ta med bevis på reiseforsikringen på reisen.

Helseopplysninger

Du må sette deg inn i hva som kreves av fysiske form og helsetilstand før turen bestilles. Du kan lese mer om det under under praktisk info. Generelt sett anbefaler vi en legesjekk hvis du er over 70 år og har bestilt en tur med mye fysisk aktivitet.
Relevante helseopplysninger skal oppgis ved bestilling og til guiden ved turstart.

Reisegarantifondet

Turbobla Adventure er medlem av Reisegarantifondet (RGF). Skulle noe uforutsett skje med Turbobla Adventure før du får reist på tur, vil du få tilbakebetalt alle kostnadene dine i forbindelse med turen gjennom denne garantien.