Lofoten Reinebringen
Lofoten og Vesterålen

Lofoten må være verdens vakreste øyrike. Her finnes opplevelser og inntrykk for enhver smak; spenning og adrenalin, spektakulær natur, ro i sjela, måkeskrik, midnattssol, gallerier, lukten av tørrfisk og ramsalt hav.

Vesterålen er fortsatt en skjult perle, så hysj! - ikke fortell dette til noen.

Både i Lofoten og i Vesterålen finner du et eldorado av aktiviteter rett utenfor døra. De råeste fjellturer, se hval på nært hold, kajakkpadling i unikt terreng, lære å surfe, sykle på sti eller landevei, ri på hest langs kritthvite sandstrender, dra lofottorsk fra fiskeskøyte - og nyte måltider med kortreiste råvarer. Med utgangspunkt i Evenes flyplass, er veien utover til Svolvær i Lofoten og Bø i Vesterålen omtrent like lang i antall kilometer og tid. Ved Hinnøya deler veien seg nord-vestover mot Stokmarknes og sør-vestover mot Svolvær.

Bor dere i Vesterålen for første gang, får dere både ny innsikt og utsikt, til den vakre Lofotveggen kneisende i horisonten. Og her er det ja takk, begge deler. Vårt hete tips er å kombinerer Lofoten og Vesterålen, det kan du få til på en drøy ukes tid.

Eventyr i Vesterålen

Opplev midnattssola ytterst i havet i vakre Vesterålen! Og Dronningruta, Nyksund, Bø, Andøya og Bleik.

I 5 dager får dere oppleve dette eventyrriket. Ta med deg vennegjengen, familien eller kollegaene dine og la deg friste av de mest utsøkte severdighetene og opplevelsene Vesterålen kan tilby. Turen har et vidt spekter av aktiviteter. Hvalsafari på Andøya, fottur på den kjente Dronningruta mellom fiskeværene Stø og Nyksund, kritthvite strender, og et mangfold av små og store toppturer med utsikt som garantert tar pusten fra deg. Vi tilrettelegger turen slik du og reisefølget ditt ønsker, her er det bare å plukke fra øverste hylle av fantastiske naturopplevelser.

Les mer
Lofoten Aktiv

I Lofotens spektakulære natur finner du et eldorado av aktiviteter. Du kan gå på rå fjellturer, padle kajakk i unikt terreng, lære å surfe, sykle på sti eller landevei, ri på hest langs kritthvite sandstrender, dra lofottorsk fra fiskeskøyte - og nyte måltider med kortreiste råvarer.

Vi hjelper deg med å finne din base i dette vakre øyriket, og legger til rette slik at du får utforske de aktivitetene du drømmer om sammen med gjengen din. Så er det bare for deg å spenne på fjellstøvler, sykkelsko eller våtsko, og hive deg ut i opplevelsene.

Det er mye å oppleve og mye du vil få med deg når du er i Lofoten. Derfor har vi laget et forslag til deg og de du reiser sammen med, hvor dere får maksimalt ut av dagene av turer og opplevelser med venner eller familie – med noe av det beste Lofoten har å by på.

"Turen til Lofoten var helt fantastisk. Dette blir en ferie vi aldri vil glemme. Overnatting var utrolig hyggelig og veldig god service. Beliggenhet var også veldig "sentralt". Generelt var maten veldig bra - takk for alle gode tips! Fjellturene var passe lange, og RIB-turen høydepunkt for alle. Det var kjempegøy! Vi har følt oss veldig godt ivaretatt med full kontroll på alt som skal skje. Det var veldig enkelt å være i Lofoten for første gang! Akkurat hva vi trengte. Noen som kunne holde oss litt i hånden;-) Jeg kan ikke komme på noe som burde vært annerledes. Alt var helt perfekt!"
Gjester på familieferie i Lofoten, juli 2021

Les mer