Sør-Afrika

Reis med Turbobla Adventure på en fjelltur i Sør-Afrika som tar pusten fra deg.

Fjelltur i Drakensberg, Sør-Afrika

Bli med på en spektakulær fjelltur som tar pusten fra deg! Mnweni hike er en vakker fottur i Drakensbergfjellene i Sør-Afrika. På fjellturen sover vi i telt under stjernene i den nærmest urørte naturen. Fra teltplassene får vi de vakreste soloppgangene, og du nyter morgenkaffen til en glødende himmel som lover enda en fin dag på dette eventyret i Drakensberg. Ikke nok med det - vi skal også bestige det karakteristiske fjellet Cathedral Peak, på 3004 moh. Premien er panoramautsikt og overnatting på fjellhotell.

De majestetiske og frodige fjellene byr på en enestående utsikt i Drakensberg. Er vi heldige får vi se både spenstige antiloper og artige bavianer underveis på turen, og i løpet av dagene på vakre Mnweni hike kommer vi tett på en koloni med gribber i fjellene. Vi får hjelp til å bære telt, mat og fellesutstyr til campene, og i sekken din har du det du trenger for turen.
Det er mange høydepunkter på turen. Et av dem er å bestige fjellet Cathedral Peak som er 3004 meter høyt. Utsikten fra toppen er spektakulær, og naturen er som et eventyr! Vel nede fra toppen, sover vi i behagelig i dobbeltrom på et nydelig fjellhotell. Her det blir velfortjent feiring av toppbestigningen med en dukkert i bassenget og festmiddag med lokale spesialiteter. Deretter går turen videre til stranden og den livlige storbyen Durban.

REISEDATO:
16.-25. september 2022. Fullbooket

2023:
13.-22. oktober 2023. LEDIGE PLASSER

Les mer