Sør-Afrika

Reis med Turbobla Adventure på en fjelltur i Sør-Afrika som tar pusten fra deg.

Fjelltur i Drakensberg, Sør-Afrika

Bli med på en spektakulær fjelltur som tar pusten fra deg! Mnweni hike er en av de vakreste fotturene i Drakensbergfjellene i Sør-Afrika. På fjellturen sover vi i telt under stjernene i den nærmest urørte naturen. Fra teltplassene får vi de nydeligste soloppgangene, og du nyter morgenkaffen til en glødende himmel som lover enda en fin dag på dette eventyret i Drakensberg. Ikke nok med det - vi skal også gå den spektakulære stien til Cathedral Peak basecamp på 2750 moh. Premien er panoramautsikt og overnatting på fjellhotell.

De majestetiske og frodige fjellene byr på en enestående utsikt i Drakensberg. Er vi heldige får vi se både spenstige antiloper og artige bavianer underveis på turen, og i løpet av dagene på Mnweni hike kommer vi tett på en stor koloni med gribber i fjellene. Vi får hjelp til å bære telt, mat og fellesutstyr til campene, og i sekken din har du det du trenger for turen.
Dette er en variert tur med mange høydepunkter. Et av dem er å komme opp til Cathedral Peak Basecamp på 2750 meter. Utsikten er spektakulær, og naturen er som et eventyr! Vel nede fra basecamp, sover vi i behagelig i dobbeltrom på et nydelig fjellhotell. Her det blir velfortjent feiring med en dukkert i bassenget og festmiddag med lokale spesialiteter. Deretter går turen videre til stranden og den livlige storbyen Durban.

"Jeg kommer aldri til å glemme den fine gjengen med damer. Såå gøy vi hadde det! Latter, smil, omsorg for hverandre, godmodig erting. Kjennes som om vi alltid har kjent hverandre. Og naturen da! Majestetiske fjellformasjoner, vakre farger. Sukk!" Deltaker september 2022

"Jeg ville ikke vært turen foruten - helt fantastisk! Jeg kommer aldri til å glemme den fantastiske naturen, gode maten, å bade i elva, ligge i telt ute i Sør-Afrika. Vil ikke nøle med å reise med Turbobla igjen og med Marianne som reiseleder! " Deltaker september 2022

NESTE REISEDATO:
06.-15. oktober 2023

Andre reisedatoer?
Turen tilbys som skreddersydd tur for deg og vennegjengen, familien eller kollegaene.

Les mer