Møre og Romsdal

En reise mellom by, fjord og fjell

Pakk sekken for alle årstider, her trenger du både ullsokker og bikini, som gjerne brukes samtidig!

Alt er så fargerikt når vårsola skinner – knallblått hav, smaragdgrønn fjord omkranset av hvite kremtopper. Like eksotisk er det når skyene viser «fifty shades of grey» og regnet pisker vannrett mot ansiktet ditt og blir et forfriskende ansikts-spa!

Det er lenge siden bybrannen i Ålesund, og gjenreist ble en vakker by i gjennomført jugendstil. Krydret med hippe hotell og spisesteder som gir deg kulinariske opplevelser av de helt sjeldne, her blir alt servert kortreist – maten, havet, fjordene og fjellene!

Toppturhelg for jenter i Romsdalen

Romsdalen er destinasjonen som tilbyr et av Norges mest spektakulære fjellområder - både sommer som vinter. Målet er å gi deg en lærerik toppturhelg med ny kunnskap og ferdigheter, med nydelig innkvartering på en gård med kort vei til denne "godtebutikken" av et fjellområde.

Huset på gården har syv rom med 12 behagelige senger og et vertskap som gjør alt for at du skal bo og spise godt. Vi samarbeider med lokale og topp kvalifiserte guider med lang erfaring, og denne helgen blir du guidet av en av Norges få kvinnelige tindevegledere.
Dette er langhelgen for deg som har lyst til å være på tur med andre skiglade jenter, eller å samle din egen jentegjeng. I løpet av disse dagene er målet skiglede og økt mestringsfølelse både opp og ned fjelltoppene!

Les mer
Sunnmøre - fra fjell til fjære

Vi inviterer deg med vennegjengen eller familien på en 4-dagers tur fullspekket av aktiviteter og opplevelser i storslått natur.

Dere forflytter dere mest mulig for egen maskin på reisemålet. Du trenger bare å pakke sekken og så er du klar for å bli med på Turboblas mini-ekspedisjon på Sunnmøre. Her er alt timet og tilrettelagt for deg og gjengen din, for den ultimate opplevelsen, uten at verdifull tid går til spille. Overnattingsstedene på turen er en opplevelse for seg selv, her ligger alt til rette for at du kan nyte noe av det beste spektakulære Sunnmøre har å tilby.

Vi hadde en kjempefin tur som ifølge flere var verdt hver krone😊
- Gjest på tur med jentegjengen, september 2021

Les mer
Toppturhelg i Sunnmørsalpene

Denne turen har vi gledet oss til å ta deg med på. Nemlig topptur i de spektakulære Sunnmørsalpene! Med glitrende fjorder, alpine tinder, grom snø, go'skia og lommekjente guider.

Vi kan love fantastiske dager med toppturer i et av Norges flotteste fjellområder. Og selvfølgelig god mat og trivelig selskap. Ønsker du å endelig bestige noen av fjellene i de majestetiske Sunnmørsalpene?
Bli med på tur! Våre lokalkjente guider gir deg en trygg og fantastisk opplevelse på ski. Sentrale temaer veivalg, turplanlegging, ferdselsmønster opp og ned, skredlære og riktig bruk av utstyr. Nedkjøringen er for mange en utfordring og du får lære enda bedre skiteknikk for å mestre ulikt underlag.

Med sjarmerende overnatting ved den vakre Norangsdalen som base, har vi enormt mange muligheter for å finne dagens beste topptur. Det er god grunn til at vi har valgt dette unike stedet i hjertet av Sunnmørsalpene for din toppturweekend. Vi reiser i små grupper og du får personlig oppfølging fra guiden underveis på turen.

"Takk for en FANTASTISK tur med Turbobla!!
Jeg var sikker på at det ville bli en prima tur, men det ble likevel bedre enn forventet. Strålende opplegg fra start til slutt. Spennende overnattingssteder med særpreg, som jeg neppe hadde funnet frem til på egenhånd. Fleksible og spennende dager på ski, basert på lokalkunnskap og forholdene akkurat da vi var der. Guiding med sjel, som gir trygghet og gode rammer. Båttur fra Urke og middag på Trandal var en uslåelig kombo."

Deltaker, april 2022

Les mer