Aktivitet

Vi er heldige å ha enormt mange spektakulære reisemål i vårt vakre land. Mulighetene er nesten ubegrenset. Det gjelder å plukke ut «de beste bærene».

Dette er for oss unike turer vi selv har lyst til å ta med venner og familie på – nettopp for å tilby våre gjester de beste opplevelsene. Vi vil hele tiden bestrebe oss på å sette sammen turer og aktiviteter som gir fantastiske opplevelser, og finne nye «hideaways» slik at vi kan utvide vårt reiseprogram for deg.

Firmatur

Det er stort behov for at kollegaer møtes i trygge omgivelser på et sted hvor den gode og fruktbare bedriftskulturen kan blomstre igjen. Vi finner det perfekte stedet for din avdeling, ledergruppe eller hele bedriften. Fokus blir å styrke samhold, mestring og identitet.

Det kan være en jubileumsfeiring eller en belønningstur som dere ønsker hjelp til å planlegge og få gjennomført.
Vi gjør vårt ytterste for at det blir den beste kombinasjonen av aktive opplevelser i naturen sammen med det som skal læres eller feires. Vi skreddersyr og tilrettelegger for å inkludere alle på en god måte og som gir dine ansatte og kollegaer fine opplevelser verdt å snakke om.
Vi er utrolig glade for tilbakemeldinger som dette på arrangementer og turer vi har gjennomført. Ta kontakt for å få skreddersydd tilpasset tur for deg og kollegaene dine.

"Turen var tettpakket med opplevelser og det var en god balanse på opplevelsene. Har bare fått gode tilbakemeldinger fra alle som var med på turen. Tror også at vi har klart å skape gode relasjoner, noe som var en viktig ting med turen. Det å skape gode relasjoner gjøres når folk er sammen og trives med de opplevelsene vi er med på. En fin blanding på kunnskap og gøyale innslag er en suksess. Håper vi kan samarbeide ved en senere anledning også!"
Kunde, februar 2022

Se turer
Fottur

Alle turer på beina tilpasser vi ditt ambisjonsnivå. Antall høydemeter, kilometer, timer og vanskelighetsgrad oppgis alltid i forkant.

Er dere fjellvante og kan orientere dere i fjellet, er det kanskje ikke behov for guide, og kostnader for dette tar vi selvfølgelig bort. Vi kan komme med anbefalinger, gjerne med turer utenfor allfarvei hvor du slipper å gå «i kø».

Se turer
Kajakk

Kajakkturer er stort sett en dags-aktivitet - eller under midnattssolen - og det kreves ikke at du har våttkort eller mye kajakkerfaring.

Vi vil etter hvert kunne tilby rene kajakkturer som skreddersydde pakker hvor vi har lagt inn en eller flere overnattinger til deg og gjengen eller familien din. Da kreves det våttkort og tidligere padleerfaring.

Se turer
Roadtrip

Hva med en roadtrip utenom det vanlige hvor alt er tilrettelagt og planlagt for deg? Ta med deg kjæresten, vennepar, vennegjengen eller familien!

Vi har lagt opp til etapper hvor selve bilturen også er en stor del av opplevelsen. Dere overnatter på unike plasser hvor det er mulig å ha en natt ekstra for å få være i aktivitet utenfor allfarvei. Her kan dere velge å kjøre egen bil, eller vi kan være behjelpelige med leiebil. Dere får et skreddersydd program, slik at det passer både lommebok, aktivitets- og aldersnivå. Reiser dere med el-bil, passer vi på å legge ruten slik at ladestasjoner er tilgjengelig underveis.

Se turer
Sykkel

Sykkel er et fantastisk fremkomstmiddel på alle slags veier og terreng; asfalt, grus, gammel setervei - eller på sti for de mest avanserte. Du får robust offroad-sykkel, eller hvis du ønsker ekstra drahjelp og power tilbyr vi el-sykkel igjennom de fleste av våre samarbeidspartnere.

Ta gjerne med din egen sykkelhjelm, sykkelsko (hvis klikkpedal) og eventuelt hansker. Du trenger bare å oppgi hvor høy du er, kvinne eller mann, så fikser vi resten. Det er selvfølgelig fullt mulig å ta med sin egen sykkel på turen. Vi tilpasser dette etter ditt ønske!

Se turer
Topptur på ski

Ingenting er bedre når vinteren kommer enn å finne frem go'skiene, fellene, hjelmen - og pakke sekken for topptur. Med ferdiglaget program som er tilrettelagt med overnatting på håndplukkede steder, nydelig mat og dyktige, erfarne guider med god lokalkunnskap - ligger alt til rette for fantastiske turer og naturopplevelser i fjellet.

Vi finner den beste snøen og kjører våre egne spor som lager de vakreste mønstre i snøen. Og det viktigste av alt; du skal få lære trygg ferdsel i fjellet og føle mestring og skiglede på vei ned igjen.
Ta med deg jentegjengen eller vennegjengen på topptur i vinter! Du kan også ta kontakt hvis du vil reise alene eller med kjæresten. Alt skal ligge til rette for at dere får max ut av dagene på ski.
Vi reiser i små grupper. Det er maks 6 deltakere pr guide, og du får tett oppfølging av guiden på turen.

Se turer
Via Ferrata - klatring

Via Ferrata-konseptet har gjort fjellklatring mye mer tilgjengelig for folk flest. Terskelen for å bevege seg opp bratte fjellsider under trygge forhold er lav, og opplevelsen spektakulær! Historien bak Via Ferrata ligger helt tilbake til 1.verdenskrig for å gjøre fremkommeligheten i de italienske alper enklere. Rutene i disse fjellveggene er utstyrt med faste sikringsbolter, stålwire, bøyler, stiger og broer hele strekningen eller deler av etappen. Da er det ikke så vanskelig å forstå hvorfor man kaller dette "jernstien"- Via Ferrata.

En guidet tur i en Via Ferrata med klatresele gir mulighet til å oppleve en fantastisk, og innimellom luftig, opplevelse i fjellveggen. Du blir ledet trygt opp av lokalkjente guider og er sikret hele veien. Vi tilpasser ruta etter ambisjonsnivå. Vi anbefaler å ikke utsette deg for denne type turer hvis du sliter med høydeskrekk.

Se turer