Aktivitet

Vi er heldige å ha enormt mange spektakulære reisemål i vårt vakre land. Mulighetene er nesten ubegrenset. Det gjelder å plukke ut «de beste bærene».

Dette er for oss unike turer vi selv har lyst til å ta med venner og familie på – nettopp for å tilby våre gjester de beste opplevelsene. Vi vil hele tiden bestrebe oss på å sette sammen turer og aktiviteter som gir fantastiske opplevelser, og finne nye «hideaways» slik at vi kan utvide vårt reiseprogram for deg.

Roadtrip

Hva med en roadtrip utenom det vanlige hvor alt er tilrettelagt og planlagt for deg? Ta med deg kjæresten, vennepar, vennegjengen eller familien!

Vi har lagt opp til etapper hvor selve bilturen også er en stor del av opplevelsen. Dere overnatter på unike plasser hvor det er mulig å ha en natt ekstra for å få være i aktivitet utenfor allfarvei. Her kan dere velge å kjøre egen bil, eller vi kan være behjelpelige med leiebil. Dere får et skreddersydd program, slik at det passer både lommebok, aktivitets- og aldersnivå. Reiser dere med el-bil, passer vi på å legge ruten slik at ladestasjoner er tilgjengelig underveis.

Se turer
Firmatur

I nær fremtid er det et stort behov for kollegaer og møtes i trygge omgivelser på et sted hvor den gode og fruktbare bedriftskulturen kan blomstre igjen. Vi finner det perfekte stedet for din avdeling, ledergruppe eller hele bedriften. Fokus blir å styrke samhold, mestring og identitet.

Det kan være en jubileumsfeiring eller en belønningstur som dere ønsker hjelp til å planlegge og få gjennomført.
Vi gjør vårt ytterste for at det blir den beste kombinasjonen av aktive og naturbaserte opplevelser sammen med det som skal læres eller feires. Vi skreddersyr og tilrettelegger for å inkludere alle på en god måte og gi dine ansatte og kollegaer fine opplevelser verdt å snakke om.

Se turer
Sykkel

Sykkel er et fantastisk fremkomstmiddel på alle slags veier og terreng; asfalt, grus, gammel setervei - eller på sti for de mest avanserte. Du får robust offroad-sykkel, eller hvis du ønsker ekstra drahjelp og power tilbyr vi el-sykkel igjennom de fleste av våre samarbeidspartnere.

Av smittevernhensyn er det ønskelig at du tar meg din egen sykkelhjelm, sykkelsko (hvis klikkpedal) og eventuelt hansker. Du trenger bare å oppgi hvor høy du er, kvinne eller mann, så fikser vi resten. Det er selvfølgelig fullt mulig å ta med sin egen sykkel på turen. Vi tilpasser dette etter ditt ønske!

Se turer