Kajakk

Kajakkturer er stort sett en dags-aktivitet - eller under midnattssolen - og det kreves ikke at du har våttkort eller mye kajakkerfaring.

Vi vil etter hvert kunne tilby rene kajakkturer som skreddersydde pakker hvor vi har lagt inn en eller flere overnattinger til deg og gjengen eller familien din. Da kreves det våttkort og tidligere padleerfaring.

Dolomittene fra hytte til hytte

Med hånden på hjertet; med Dolomittenes spektakulære fjell og sjarmerende fjellhytter, lover vi en opplevelse du kommer til å nyte fra start til slutt. Dette er en av våre favoritt-turer, og kanskje det blir din også? Vi går fra hytte (rifugio) til hytte i de vakre Dolomittene i Italia, bærer sekken med det vi trenger til fjellturen, spiser deilig italiensk mat underveis og avslutter herligheten i Venezia. I Venezia blir det kajakkpadling på kanalene for de som vil.

I fem dager går vi på den kjente turstien Alta Via 1 som tar deg gjennom hjertet av denne spektakulære delen av Alpene i Nord-Italia. Dolomittene er på UNESCOS verdensarvliste og skiller seg ut med et fantastisk vakkert fjellandskap med frodige daler, spisse tinder, trange kløfter og loddrette fjellsider. Hyttene er i lun tyrolerstil og har god standard. Den italienske maten ligger i toppsjiktet av hva man kan forvente på en hytte-til-hyttetur i fjellet. For ikke å snakke om kaffen!

Vi starter fra vintersport-byen Cortina og følger den vakre stien Alta Via 1 som går fra nord til sør gjennom Dolomittene. Dagsetappene er på 5-8 timer i rolig tempo. Du bærer sekk på fjellturen, så pakk lett. Stien er kupert og byr på mange høydemeter både opp og ned, men ingen spesielt luftige eller vanskelige partier. Vi reiser videre til Venezia hvor vi avslutter med to netter på hotell sentralt beliggende i den romantiske byen. Bli med å oppleve Venezia på en helt unik måte; vi padler kajakk på de smale kanalene, godt utenfor turiststrømmene. Denne spesielle måten å se byen på lar oss komme tett på dagliglivet. Det er valgfritt å være med, og passer for alle. Avslutningsmiddagen i Venezia er legendarisk og her er atmosfæren uslåelig.

Vi kjører gjennom Prosecco-området Valdobbiadene i Veneto når vi skal mellom Venezia og fjellene, og det er godt mulig det blir en anledning til å smake på de sprudlende dråpene.

"Den største opplevelsen på turen var naturen i sin helhet og variasjonen på dagsetappene i fjellet. Programmet var veldig bra. Passe lengde på dagene. Kajakkturen i Venezia var skikkelig morsom og mye bedre enn forventet. Overnatting var over forventning – godt over DNT-standard. Gode senger, ditto dusjer. Hyggelig atmosfære alle steder. Maten og matpakkene stort sett i særklasse" Deltaker juni 2022

REISEDATOER
2023:
17.-24. juni (fullbooket)
25. juni-2. juli
09.-16. september (fullbooket)
16.-23. september (fullbooket)

Andre reisedatoer?
Turen tilbys som skreddersydd tur for deg og vennegjengen, kollegaene eller familien.

Les mer
Lofoten Aktiv

I Lofotens spektakulære natur finner du et eldorado av aktiviteter. Du kan gå på rå fjellturer, padle kajakk i unikt terreng, lære å surfe, sykle på sti eller landevei, ri på hest langs kritthvite sandstrender, dra lofottorsk fra fiskeskøyte - og nyte måltider med kortreiste råvarer.

Vi hjelper deg med å finne din base i dette vakre øyriket, og legger til rette slik at du får utforske de aktivitetene du drømmer om sammen med gjengen din. Så er det bare for deg å spenne på fjellstøvler, sykkelsko eller våtsko, og hive deg ut i opplevelsene.

Det er mye å oppleve og mye du vil få med deg når du er i Lofoten. Derfor har vi laget et forslag til deg og de du reiser sammen med, hvor dere får maksimalt ut av dagene av turer og opplevelser med venner eller familie – med noe av det beste Lofoten har å by på.

"Turen til Lofoten var helt fantastisk. Dette blir en ferie vi aldri vil glemme. Overnatting var utrolig hyggelig og veldig god service. Beliggenhet var også veldig "sentralt". Generelt var maten veldig bra - takk for alle gode tips! Fjellturene var passe lange, og RIB-turen høydepunkt for alle. Det var kjempegøy! Vi har følt oss veldig godt ivaretatt med full kontroll på alt som skal skje. Det var veldig enkelt å være i Lofoten for første gang! Akkurat hva vi trengte. Noen som kunne holde oss litt i hånden;-) Jeg kan ikke komme på noe som burde vært annerledes. Alt var helt perfekt!"
Gjester på familieferie i Lofoten, juli 2021

Les mer
Sunnmøre - fra fjell til fjære

Vi inviterer deg med vennegjengen eller familien på en 4-dagers tur fullspekket av aktiviteter og opplevelser i storslått natur.

Dere forflytter dere mest mulig for egen maskin på reisemålet. Du trenger bare å pakke sekken og så er du klar for å bli med på Turboblas mini-ekspedisjon på Sunnmøre. Her er alt timet og tilrettelagt for deg og gjengen din, for den ultimate opplevelsen, uten at verdifull tid går til spille. Overnattingsstedene på turen er en opplevelse for seg selv, her ligger alt til rette for at du kan nyte noe av det beste spektakulære Sunnmøre har å tilby.

Vi hadde en kjempefin tur som ifølge flere var verdt hver krone😊
- Gjest på tur med jentegjengen, september 2021

Les mer