Tilbakemeldinger

"Dette er kanskje den fineste turen jeg noen gang har hatt. Jeg kjente på lykkefølelse i løpet av turen."

"Små detaljer gjør at man føler seg spesiell og satt pris på fra start til slutt."

"Vi hadde en kjempefin tur som var verdt hver krone."

Det er ikke alle forunt å ha deltakere som kommer hjem fra tur fulle av superlativer - med stjerner i blikket, minner i hjertet og god mestringsfølelse. Vi er utrolig takknemlige for alle de konstruktive og nydelige tilbakemeldingene vi får fra gjestene våre, og vil gjerne dele dem med deg. Kanskje du blir inspirert og har lyst til å bli med på en tur du aldri glemmer?

Nyhetsbrev

Jeg storkoste meg og hadde en uke jeg aldri vil glemme. Den største opplevelsen var flott natur i fjellet og at det var utrolig gøy å se Venezia i kajakk gjennom kanalene. Det var lærerikt å gå gjennom fjellet og se tunellene fra 1. verdenskrig. I Venezia var det gøy å kjenne på mestring i kajakken. Jeg kommer aldri til å glemme de flotte naturomgivelsene, og nydelig mat. Flott og inkluderende reisefølge. En turleder med stålkontroll på tid og retning som utfordrer oss, har overraskelser på lur, som virkelig har gjort alle forberedelser så alt skal gå knirkefritt på turen - en man stoler på. Jeg hadde ikke turt å legge ut på stiene eller inne i fjellet uten en turleder som Turboblas. Dere er helt rå og turen var et eventyr.

Dette er noe av det råeste jeg har vært med på. Turboblas turleder har full oversikt og stiller forberedt hele veien. At dere har vært på turene tidligere, gir en følelse av trygget. Dere ser alle og tar hensyn til alles behov. Glad for å bli tatt med på spisesteder som er litt «utenom det vanlige». Jeg følte meg godt forberedt til turen, takket være god informasjon. Pakkeliste og prøvepakking er supersmart! Jeg kjente på mestring i løpet av turen, spesielt padlingen, men også hvor «lett» det var å gå med sekk over flere dager. Jeg kommer aldri til å glemme samholdet, den storslåtte naturen, varmen og padlingen i Venezia.

Flotte inntrykk i fjellene og veldig spennende å få et (lyn)innblikk i Sør-Afrika. Jeg kommer aldri til å glemme opplevelsene i fjellene som var fantastiske. Og kontrastene i landet. Det gir perspektiv å se forholdene i "Zululand". Jeg likte veldig godt alle fortellingene fra guiden. Bra å få innblikk i landets forhold utover å "bare" komme på tur. Vi rakk veldig mye på kort tid. Synes det har vært bra med oppfølging i forkant av turen med pakkelister og oppfordring om å trene i forkant. Mange fine dropp med info etc. Alt fra enkle tips til viktighet av vaksiner, pass etc. God info! Det er mye bra erfaring i Turbobla.

Takk for at jeg sammen med Turbobla og gruppen fikk opplevelser for livet! Variert program på turen. Utrolig mange opplevelser på kort tid. Liker at tiden utnyttes når jeg har reist så langt. Overnattingsstedene var supre og maten veldig bra. Jeg sitter igjen med utrolig mange inntrykk. Den lokale fjellguiden var amazing. Utrolig interessant å høre om alt som har skjedd i landet, all historie etc. Den beste opplevelsen for meg var naturen, å kjenne at kroppen fungerte, å være vekk fra alt og ha det så utrolig morsomt. Jeg kommer aldri til å glemme kontrastene, naturen, samholdet og den herlige stemningen i gruppen.

Takk for en FANTASTISK tur med Turbobla!! Jeg var sikker på at det ville bli en prima tur, og det ble bedre enn forventet. Overnattingssteder med særpreg som jeg neppe hadde funnet frem til på egenhånd. Fleksible og spennende dager på ski, basert på lokalkunnskap og forholdene da vi var der. Guiding med sjel, gir trygghet og gode rammer. Båttur fra Urke og middag på Trandal var en uslåelig kombo.

Herlig opplegg fra Turbobla, alt tilrettelagt - transport, turvalg og overnatting på en gård med sjel. Koselig vertinne, spennende middager. Guiden tilpasset nivå på turene ut fra ønsker, vær, snøforhold og våre ferdigheter. Ga gode råd og bra sporvalg. Dag 2 tok kaka, og vil nok være lagret på harddisken helt til vi sitter på gamlehjemmet og mimrer med brede glis. Tur fra Trandal opp mot Blåbretinden med fjordutsikt er litt av et skue. Når Turbobla i tillegg hadde bestilt strålende vær i tre dager uten vind så er det bare å SMILE og takke gudene for en HERLIG tur.

Takk for en utrolig flott tur! Kanskje den fineste turen jeg noen gang har hatt. Jeg kjente på lykkefølelse i løpet av turen. Og det er jo selvfølgelig sammensatt av alt jeg fikk være en del av. Naturopplevelsen, samhold og omsorg fra hele gjengen. Jeg kommer aldri til å glemme følelsen av å komme opp på et fjell med fantastisk utsikt og føle meg liten og utrolig heldig. I tillegg alt som er mulig å få til på én dag: 13 km fottur i Dolomittene, vinsmaking - og middag i Venezia. Det siste skal jeg prøve å ta lærdom av. Takk for alt Turbobla har gjort for å lage dette til en uforglemmelig tur!

Tusen takk for en fantastisk og uforglemmelig tur i Dolomittene! Den fantastiske variasjonen i landskapet og opplevelser, fra proseccosmaking - til ekstremt flotte og vekslende fjell - til vakre Venezia. Hadde en klype-meg-i-armen-følelse stadig vekk. Jeg kommer aldri til å glemme soloppgangen på Lagazuoi, padling i Venezia og den siste middagen på fantastisk restaurant. Programmet var variert og spekket med opplevelser hver eneste dag. Fint at dagsturene ikke var like lange slik at det ble muligheter for egne valg og små «tilleggsturer» uten full oppakning. Alt i alt en helt fantastisk tur som jeg ikke har noe å utsette på. Guide Kristin er helt suveren. Full kontroll og flink til å inkludere alle. Bra informasjon fra Turbobla. Flott med detaljert pakkeliste i god tid. TUSEN TAKK FOR AT TURBOBLA HAR GITT MEG ET MINNE FOR LIVET!

Tusen takk for tidenes Lofoten-opplevelse! Været var helt på vår side og dagene var spekket med opplevelser, noen mer skremmende enn andre.. men mestringsfølelsen var på topp og det ble en fantastisk uke, for et eventyr!! Alt opplevdes fantastisk! Menneskene vi møtte, servicen, stedene, ALT! Hadde kanskje trodd Lofoten var lei turister, men ikke oss, vi fikk det beste av det beste hele veien, og det takket være deg i Turbobla!! Tusen takk igjen, gleder meg til neste opplevelse.

Jeg ville ikke vært turen foruten - helt fantastisk! Jeg kommer aldri til å glemme den fantastiske naturen, gode maten, å bade i elva, ligge i telt ute i Sør-Afrika. Vil ikke nøle med å reise med Turbobla igjen og med Marianne som reiseleder!

Jeg kommer aldri til å glemme den fine gjengen med damer. Såå gøy vi hadde det! Latter, smil, omsorg for hverandre, godmodig erting. Kjennes som om vi alltid har kjent hverandre. Og naturen da! Majestetiske fjellformasjoner, vakre farger. Sukk!

Bra program, masse spennende, fikk sett masse, og fin kombo av primitivt og luksusliv. Jeg kommer aldri til å glemme kontrastene, flotte folk, overnatting i zulu-hytter, friheten i fjellet, stjernehimmelen og solnedgangen.

Jeg synes det ga noe helt eget at det var to ulike aktiviteter på samme tur. Det, og at dagene på fottur var varierte gjorde at jeg våknet hver dag med følelsen av å skulle på et nytt eventyr. Kjempefint at guiden brukte litt tid hver dag på dagens plan. Det var god informasjon før turen - inspirerende og svært nyttig. Glad for detaljert pakkeliste! Det er mange øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme; seteridyllen, utsiktene, gleden over hver mestring, padling i Venezia! Gleder meg til neste tur, dette ga mersmak.

Det var veldig kjekt å kjøpe en sånn "pakke", særlig når turen går i ukjent "farvann". Den beste opplevelsen for meg var å se solnedgangen og soloppgangen på Lagazuoi. Jeg kommer ikke til å glemme de magiske fjellene og lyset. Jeg sitter igjen med mange gode minner, og er veldig fornøyd! Vil gjerne på flere sånne turer!! Utrolig deilig å slippe å ha ansvaret for all logistikken, for den er det nok av i hverdagen.

Er strålende fornøyd med alt!! Programmet var helt topp. Fint og betryggende med info om de neste dagene og samtidig bli litt kjent med guidene. Kurset var bra. Guidene sjekket med gruppa hva vi ønsket og tilpasset kurset etter det. I tillegg lot de deltakerne «presse seg» litt ut av komfortsonen slik at mestringsfølelsen dukket opp. Informasjonen fra Turbobla var veldig bra og ga et solid og personlig inntrykk. Vatnahalsen er perfekt for toppturer. Ligger passe bortgjemt slik at det ikke blir mye konkurranse om skiopplevelsene. Prikken over i’en må være vaffelpressa i peisestua. Guidene får toppscore fra meg, og jeg har hatt noen å sammenlikne med opp igjennom åra. Svært gode faglig, hyggelige og tilpasningsdyktige.

Turen var helt fantastisk. Vatnahalsen var et fint sted som er en «gjemt perle». Deilig og avslappende å ta toget og morsomt å ta Flåmsbanen. All informasjon vi fikk før turen var veldig bra og det var flott med tips med leie av utstyr. Det var fint å lære så mye om skredfare, skredsøker etc. Kjempegøy og greit å gå bort- og oppover. Ny opplevelse når jeg fikk til å kjøre nedover i svingene siste dagen. Synes vi var en fin gjeng som tok utfordringer og hadde godt humør hele veien. Synes det var bra at de også fikk nye opplevelser og de som er vant til utfordrende skikjøring fikk også øynene opp for et flott sted med så mye puddersnø. Opplever Turbobla som en solid reiseoperatør som leverer varene med god kvalitet.

Vil takke for en helt fantastisk tur. Marianne fra Turbobla er enestående på turplanlegging og overraskelser, og ikke minst en humørspreder av de store. Jeg synes turen var en stor opplevelse, og satt veldig stor pris på dagene i fjellet. Jeg er glad for å være på tur med Turbobla, kjenne på gleden over de vakre fjellene, og det utrolige energipåfyllet turen ga. Jeg kommer aldri til å glemme den lange dag 2, alle høydemeterne opp og ned og gleden ved å komme frem til Rifugio Lagazuoi.

Takk for super tur! Jeg koste meg. Lenge siden jeg har gått fra hytte til hytte. Det var en fin opplevelse. Fantastisk god mat, og helt grei standard. Boutique hotellet i Aurland var helt magisk - og akkurat det vi trengte når vi kom fra fjelltur. En fin kombinasjon av tur og luksus. Det var helt magisk. I hverdagens stress og mas, er det godt å dra på tur hvor all logistikk er fikset på forhånd. En ekstra god følelse! Marianne er perfekt som turleder! Også denne gangen.

En skreddersydd tur der ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Små detaljer gjør at man føler seg spesiell og satt pris på fra start til slutt. Turbobla og Marianne «ser» alle deltakerne. En fantastisk sammensetning av unike flotte jenter der kjemien er på plass fra første sekund. Alt er hjertelig og skuldrene senkes. Jeg gleder meg til neste tur - hvor enn den måtte være. Jeg kommer ikke til å glemme noe fra turen! Tårene triller av bare gode minner!

For en tur, for et turfølge og ikke minst for en guide! Helt fantastiske opplevelser, mestring og full avkobling. Den største opplevelsen var å mestre alle etappene i Dolomittene. Jeg kommer aldri til å glemme følelsen av å ha nådd et mål (+ sykt spennende kajakkpadling). Ellers synes jeg hotellene og overnattingstedene var helt topp, spesielt hotellet i Venezia. Ikke mye dødtid, men for meg var det helt fint. Proseccosmaking var prikken over ien.

Dette blir en ferie vi aldri vil glemme. Overnatting var utrolig hyggelig og god service. Beliggenhet var også veldig "sentralt". Maten veldig bra, takk for alle gode tips! Fjellturene var passe lange, og RIB-turen var kjempegøy! Vi har følt oss veldig godt ivaretatt med full kontroll på alt som skal skje. Det var enkelt å være i Lofoten for første gang! Noen som kunne holde oss litt i hånden var akkurat hva vi trengte. Jeg kan ikke komme på noe som burde vært annerledes. Alt var helt perfekt!

Den største opplevelsen på turen var naturen i sin helhet og variasjonen på dagsetappene i fjellet. Programmet var veldig bra. Passe lengde på dagene. Kajakkturen i Venezia var skikkelig morsom og mye bedre enn forventet. Overnatting var over forventning – godt over DNT-standard. Gode senger, ditto dusjer. Hyggelig atmosfære alle steder. Maten stort sett i særklasse. Hotell og restauranter i Venezia likeså; det var noen perler, rett og slett! Guiding, turledelse og informasjon før/under tur = superb! I løpet av turen kjente jeg på lykke, ro og takknemlighet.

Opplegget var veldig bra synes jeg. Vi som gruppe fungerte veldig bra sammen. At alle var nybegynnere hjalp godt på, selv om noen taklet nedkjøring bedre enn andre. Viktig at guidene, faktisk skjønner at vi er pingler på vei ned bakken utenfor preparert løype! Og de gjorde de. Ytterbakke var veldig bra. Deilig og sunn mat. Hjemmekoselig service med passe avstand mellom gjester og eiere. Nydelig med massør på lørdag! Utrolig kunnskapsrike guider. Et superpar. Det var rene luksusen og ha en guide foran som viste hva vi skulle gjøre, og en bak som plukket opp og kommenterte på hvordan det egentlig gikk. Tog til fra Oslo/Åndalsnes var veldig behagelig. Så det kan anbefales.

Har bare positive erfaringer om alt fra start til slutt. Å bo på Ytterbakke var et funn. Nydelig dame som driver det, fantastisk mat, fine rom, og deilig uformelt og hjemmekoselig oppholdsrom. Perfekt ramme for en gjeng som oss. Kunne ikke fått bedre guider, som tilpasset seg alles nivåer og hadde enorm kompetanse på alt som har med topptur å gjøre, fra sikkerhet til kjøreteknikk. Ikke noe å si på informasjonen rundt turen, topp score hele veien.

Vi hadde en fantastisk tur hele veien. Alt klaffet 100%, og informasjonen fra Turbobla var utmerket! Finse1222 var nyoppusset og vi hadde deilige rom og maten var topp. Gikk en tur inn mot Hardangerjøkulen og fikk kjenne på litt snø under bena igjen. Boutiquehotellet i Aurland var fantastisk. Herlig personale hvor alle var opptatt av at vi hadde det bra. Maten var topp. Aurlandsdalen var en unik opplevelse av natur og skjønnhet. 60-åringen hadde det som plommen i egget hele veien og er fortsatt veldig fornøyd med alt du hadde satt sammen til oss. Ikke minst ble padleturen på Aurlandsfjorden en topp avslutning 😊 Vi kommer sikkert tilbake med ønsker om flere turer.

Rallartur for to var helt fantastisk. Romantisk start på Finse med bobler fra Turbobla. Gode tips for stopp underveis på sykkelturen var gull. Magisk boutique hotell i Aurland som var perfekt ramme for å nyte både naturen og hverandre. Turen i Aurlandsdalen var skreddersydd med transport til og fra hotellet. Alt gikk knirkefritt. Tusen takk til Turbobla for ypperlig service og skreddersøm av denne fantastiske turen.

Tusen takk for en super tur. Det er ikke noe jeg kan sette fingeren på som ikke fungerte. Alt med guider, sjåfører og transport fungerte helt perfekt. Når det gjelder guider var spesielt Stefan i Bogota og guiden i Pereira veldig service innstilt, hyggelige og ikke minst gode i engelsk. Colombia er et vakkert land som jeg absolutt vil anbefale til andre. Jeg synes raftingen var spennende og gikk i en fantastisk natur. Sykkel og fotturer gikk også i flotte områder. Igjen tusen takk for at du arrangerte en strålende tur for oss. Jeg vil ikke nøle med å anbefale deg og Turbobla til andre.

Vi hadde en kjempefin tur som var verdt hver krone. Fjellturene gikk fint, på Godøya kom vi oss opp og ned til avtalt tid. Her er det jo mange muligheter for å gå en rundtur evt. gå hele eggen hvis en ønsker en lenger tur. Turen til Trandalshatten ble utrolig flott når vi kom over tåka. De var veldig serviceinnstilt på Christian Gaard og kjørte oss opp til der stien startet. Overnattingene var flotte, og veldig gode middager. Alle som hentet oss med buss eller båt var veldig hyggelige. Alt gikk fint med kajakkturene, de var veldig fine.

Flotte telt på safari. God service, blide og imøtekommende. Kos med små ekstra ting som varmeflaske i sengen. Vakter på plass om kvelden straks vi gikk ut. Ballongferden var helt max. Fantastisk champagne-frokost. De hadde dekket med hvite duker og varm frokost. Guidene var svært kompetente. Vi hadde mye moro sammen med dem, var jo med oss mesteparten av dagen. Vi kjørte i åpen jeep - topp. Vi så alle dyr vi kunne ønske oss. På svært nært hold. Strandhotellet på Diani var et helt utrolig flott sted. Koselig middag utendørs om kvelden. Rent - og morsomt med aper i trærne.

FOR en tur. Vi hadde det helmax med gjengen og alt klaffet som det skulle. Til og med været. Vi gikk med kortbukse og t-skjorte i Lofoten. Programmet fra Turbobla var riktig sammensatt. Veldig flotte steder og rorbuer. Kajakktur med stille hav. Fisketur var gøy med masse fisk. Surfekurs: skeptisk gjeng før kurset, meget happy gjeng etterpå. Badstu og jacuzzi med bobler og frukt. Vi var helt himmelfalne alle sammen.

Takk for flott opplegg! Fine forslag til aktiviteter og program. Bacalaoen vi fikk ved ankomst må være den beste jeg har spist – ever! Fin beliggenhet på overnattingssted, og fint med restauranter i nærheten. Vi hadde en fin tur til Mannen og Hauklandstranda. I tillegg var Reinebringen også utrolig flott tur! Ridningen var et fint opplegg og vi hadde en flott RIB-tur med spennende innsikt i havørn-livet. Turbobla har vært gode med forslag og dere har møtt ønskene våre med tanke på «spenn» i gruppa. Flott opplegg og oppfølging.

Tusen takk for en fantastisk tur - jeg tror jeg gir den terningkast 10 :-) Det var supert med både fjelltur og Venezia. Lengden på dagsetappene var passe. Kajakkpadling i Venezia var en bra avslutning. Positivt overrasket over standarden på fjellhyttene. Veldig bra turledelse - Kristin hadde kontroll og er positiv, blid og utadvendt. Taxi, overnattinger, mat, osv - alt "fløt" som det skulle - deilig å være på en tur hvor alt er ivaretatt. Jeg kommer aldri til å glemme samholdet, turgleden og naturopplevelsene.

Turen var tettpakket med opplevelser og det var en god balanse på opplevelsene. Har bare fått gode tilbakemeldinger fra alle som var med på turen. Tror også at vi har klart å skape gode relasjoner, noe som var en viktig ting med turen. Det å skape gode relasjoner gjøres når folk er sammen og trives med de opplevelsene vi er med på. En fin blanding av kunnskap og gøyale innslag er en suksess. Håper vi kan samarbeide i en senere anledning også!

Uteaktiviteten ble veldig bra. Tilbakemeldingene vi fikk var at det var morsomt og inkluderende. Maleaktiviteten var veldig imponerende. Dette var alle meget fornøyd med der alle fikk blitt litt bedre kjent. Og sluttresultatet var mindblowing :) Vi synes det var en superbra kveld og vi er veldig fornøyde med Turbobla og hele opplegget. Takk for at dere i Turbobla ordnet og styret for oss slik at vi fikk en minnerik kick off. Og veldig hyggelig å bli kjent med dere også.

Denne nettsiden benytter ikke cookies men lagrer mailadresser til de som melder seg på nyhetsbrev. View more
Godta