Hav og fjell
Sunnmøre - fra fjell til fjære
Sunnmøre - fra fjell til fjære
Varighet
4 dager / 3 netter
Pris
Fra kr 11 500

Pris pr pers ved min 4 pers
Ta kontakt for pristilbud

Vi inviterer deg med vennegjengen eller familien på en 4-dagers tur fullspekket av aktiviteter og opplevelser i storslått natur.

Dere forflytter dere mest mulig for egen maskin på reisemålet. Du trenger bare å pakke sekken og så er du klar for å bli med på Turboblas mini-ekspedisjon på Sunnmøre. Her er alt timet og tilrettelagt for deg og gjengen din, for den ultimate opplevelsen, uten at verdifull tid går til spille. Overnattingsstedene på turen er en opplevelse for seg selv, her ligger alt til rette for at du kan nyte noe av det beste spektakulære Sunnmøre har å tilby.

Vi hadde en kjempefin tur som ifølge flere var verdt hver krone😊
- Gjest på tur med jentegjengen, september 2021

Dag 1: Rib-tur til Runde

Rib-safari til Runde. Foto: Rune Dalset/62Nord

Dere kommer til Ålesund med fly eller egen transport. Dere får en «kick-start» som garantert gir bakoversveis, ved å være med på en rib-tur til øya Runde for å se både selkolonier og fuglelivet langt vest ut i havet!

Etter en ramsalt start, går dere rett fra båten og inn i resepsjonen til Ålesunds vakreste boutique-hotell, Hotel Brosundet. Her er det duket for et bedre måltid og en god natts søvn.

Dag 2: Fjelltur i Sunnmørsalpene

Fjelltur i Sunnmørsalpene

Etter frokost og utsjekk, går dere ombord i en båt som tar dere inn i vakre Hjørundfjorden. Her ligger kremtoppene på rad og rekke; Kolåstinden, Trandalshatten, Jønshornet, Skårasalen, Slogen, Saksa og Leknesnakken med flere. I samarbeid med oss og våre lokale guider, velger dere fjelltur og vanskelighetsgrad tilpasset gruppen.

Etter yte kommer nyte. Da passer det vel bra med en velfortjent «afterhike» på en solrik terrasse med utsikt over fjellene og fjorden? Dere spiser middag og overnatter på en unik og sjarmerende plass med servering av kortreist, lokal mat og drikke.

Dag 3: Kajakk på Hjørundfjorden

Etter en deilig frokost og utsjekk, blir bagasjen fraktet videre for dere. Så kan dere konsentrere dere om turen, som fortsetter med kajakk. Det å gli stille fremover i det smaragdgrønne vannet en stille morgen, er bare episk! Dere får lunsjstopp på veien på en unik plass. Det kan være på en fjellgård eller ved et fossefall – dette konkurrerer garantert ut det hippeste lunsj-stedet på Barcode!

Innerst i Hjørundfjorden ligger bygda Øye med sitt fantastiske historiske overnattingssted - Hotel Union Øye. En deilig himmelseng og middag med historisk sus er premien din denne dagen.

Dag 4: Sykkel i Norangsdalen

Etter en lang og deilig natt i kongelige omgivelser, spiser dere en rikholdig frokost og sjekker ut. Utenfor står syklene klare. Turen går igjennom Norges vakreste dal, Norangsdalen! Dere tar et lunsjstopp på veien og til slutt et bad i fjorden før dere får transport tilbake til egen bil eller flyplassen.

Forhåpentligvis er dere møre og fornøyde etter aktiviteter og opplevelser dere sent vil glemme!

Vil dere oppleve mer av denne vakre landsdelen når dere først er her? Reis for eksempel videre til Olden/Loen-området for klatring i Via Ferrata og bestigning av Skålatårnet. Les mer her.

Turbeskrivelsen over er først og fremst et forslag som skal gi deg reiselyst og bli inspirert til å ta kontakt med oss. Vi vil på forespørsel skreddersy turen etter dine ønsker og behov når det gjelder standard på overnattingssteder, antall dager, aktiviteter og om dere har behov for guide i løpet av turen. Det eneste du må ordne selv er reisen til og fra reisemålet, resten fikser vi.

Ta kontakt for mer informasjon eller for å bestille