Sunnmøre

Sunnmøre – fra fjell til fjære

Hørt om Turboblas miniekspedisjon på Sunnmøre?

Vi inviterer deg med gjengen din på en 4-dagers tur fullspekket av aktiviteter og opplevelser i storslått natur.

"Veldig bra opplegg! Ville ikke endret på noe, alt gikk på skinner fra vi kom til vi dro. Helt perfekt. God informasjon i forkant av turen. Kjøreplan og pakkeliste gjorde at vi hadde alt vi trengte på turen. Bra og koselige guider på turer og aktiviteter. Alle følte seg sett og ivaretatt. Utrolig fine hoteller, god service og nydelig mat. God variasjon i aktiviteter. "

Linn, vennetur 2022

"TURBOBLA har blitt favoritten! Takk for at dere tok oss med i bobla deres på en fantastisk tur på Sunnmøre Jeg pleier å planlegge turene og feriene mine selv, men her slapp jeg hele ansvaret i hendene på Turbobla, og det var fantastisk. God planlegging, tydelig kommunikasjon før, under og etter denne 4-dagers opplevelsen. Snakk om å gi alt og å få kunden til å føle seg ivaretatt! Helt rått. Dere er dyktige. TAKK for et kjempeopplegg!"

Nina, skreddersydd tur, juli 2021

"Vi hadde en kjempefin tur som var verdt hver krone. Fjellturene gikk fint, på Godøya kom vi oss opp og ned til avtalt tid. Turen til Trandalshatten ble utrolig flott når vi kom over tåka. Overnattingene var flotte, og veldig gode middager. Alle som hentet oss med buss eller båt var veldig hyggelige. Veldig fine kajakkturer."

Sigrun, jentetur september 2021

Mer om denne turen

Dere forflytter dere mest mulig for egen maskin på reisemålet. Du trenger bare å pakke sekken og så er du klar for å bli med på Turboblas mini-ekspedisjon på Sunnmøre. Her er alt timet og tilrettelagt for deg og gjengen din, for den ultimate opplevelsen, uten at verdifull tid går til spille. Overnattingsstedene på turen er en opplevelse i seg selv, her ligger alt til rette for at du kan nyte noe av det beste spektakulære Sunnmøre har å tilby.

Turinfo

Nyhetsbrev

Turprogram

Dag 1: Rib-tur til Runde

Rib-safari til Runde. Foto: Rune Dalset/62Nord

Se mer om dag 1

Dere kommer til Ålesund med fly eller egen transport. Dere får en «kick-start» som garantert gir bakoversveis, ved å være med på en rib-tur til øya Runde for å se både selkolonier og fuglelivet langt vest ut i havet!

Etter en ramsalt start, går dere rett fra båten og inn i resepsjonen til Ålesunds vakreste boutique-hotell, Hotel Brosundet. Her er det duket for et bedre måltid og en god natts søvn.

Dag 2: Fjelltur i Sunnmørsalpene

Sunnmøre
Fjelltur blant spisse tinder i Sunnmørsalpene. Foto: Fjord Nature

Se mer om dag 2

Etter frokost og utsjekk, går dere ombord i en båt som tar dere inn i vakre Hjørundfjorden. Her ligger kremtoppene på rad og rekke; Kolåstinden, Trandalshatten, Urkeegga, Skårasalen, Slogen, Saksa og Leknesnakken med flere. I samarbeid med oss og våre lokale guider, velger dere fjelltur og vanskelighetsgrad tilpasset gruppen.

Etter yte kommer nyte. Da passer det vel bra med en velfortjent «afterhike» på en solrik terrasse med utsikt over fjellene og fjorden? Dere spiser middag og overnatter på en unik og sjarmerende plass med servering av kortreist, lokal mat og drikke.

Dag 3: Kajakk på Hjørundfjoren

Episk å gli stille i kajakken i den smaragdgrønne fjorden. Foto: Fjord Nature

Se mer om dag 3

Etter en deilig frokost og utsjekk, blir bagasjen fraktet videre for dere. Så kan dere konsentrere dere om turen, som fortsetter med kajakk. Det å gli stille fremover i det smaragdgrønne vannet en stille morgen, er bare episk! Dere får lunsjstopp på veien på en unik plass. Det kan være på en fjellgård eller ved et fossefall – dette konkurrerer garantert ut det hippeste lunsj-stedet på Barcode!

Innerst i Hjørundfjorden ligger bygda Øye med sitt fantastiske historiske overnattingssted – Hotel Union Øye. En deilig himmelseng og middag med historisk sus er premien din denne dagen.

Dag 4: Sykkel i Norangsdalen

På sykkel gjennom Norges vakreste dal. Foto: Fjord Nature

Se mer om dag 4

Etter en lang og deilig natt i kongelige omgivelser, spiser dere en rikholdig frokost og sjekker ut. Utenfor står syklene klare. Turen går igjennom Norges kanskje vakreste dal, Norangsdalen! Dere tar et lunsjstopp på veien og til slutt et bad i fjorden før dere får transport tilbake til egen bil eller flyplassen.

Forhåpentligvis er dere møre og fornøyde etter aktiviteter og opplevelser dere sent vil glemme!

Vil dere oppleve mer av denne vakre landsdelen når dere først er her? Reis for eksempel videre til Olden/Loen-området for klatring i Via Ferrata og bestigning av Skålatårnet. Vi hjelper dere gjerne med planleggingen!

Turfakta og praktisk informasjon

Om turen

Turprogrammet over er først og fremst et forslag som skal gi deg reiselyst og bli inspirert til å ta kontakt med oss. Vi vil på forespørsel skreddersy turen etter dine ønsker og behov når det gjelder standard på overnattingssteder, antall dager, aktiviteter og om dere har behov for guide i løpet av turen. Forslag og pris er basert på minimum 4 personer. Det eneste du må ordne selv er reisen til og fra reisemålet, resten fikser vi. Aktiviteter tilpasses årstiden.

Denne nettsiden benytter ikke cookies men lagrer mailadresser til de som melder seg på nyhetsbrev. View more
Godta