Om oss

Det er i kriser man tvinges til å tenke nytt. Pandemien har tatt strupetak på reiselivet i Norge og verden, men vi forbereder oss på at Norge og verden vil åpne seg igjen. Gjennom vårt nettverk og kompetanse bygget opp igjennom mange år, ønsker vi å tilrettelegge opplevelser for deg, så bærekraftig som mulig. Vi samarbeider med spennende aktører på overnattingssteder og aktiviteter lokalt. Vi skal ut av pandemi-bobla og inn i Turbobla!

Norge er og blir eksotisk, og vi er ikke i tvil om at når du er reiseklar, så er det stort behov for å oppleve det Norge står for: Mye urørt natur, ren luft, åpent og fritt, trygt, vakkert og vilt! Vi står klare til å hjelpe deg med å sy sammen spennende opplevelser som passer akkurat deg og ditt reisefølge.

Lene og Marianne ble kjent gjennom et prosjektsamarbeid for Telenor i 1996. Det var starten på vårt lange vennskap. Våre karrierer har vi hatt innen event, salg, markedsføring og reiseliv. Vi er gode turvenninner, og elsker å boltre oss i naturen. Mange sier at vi er sydd over samme lest; sprudlende, energiske, ekte, profesjonelle og ikke redde for å ta i et tak.