Bli med inn i bobla!

Hvorfor reise med Turbobla?

Jo, for vi har gått opp løypa for deg og vet hva som skal til for at du skal få den beste og tryggeste opplevelsen uavhengig av vær og vind, pandemi eller ikke. Bakgrunnen vår innen reiseliv og event, vet hva som kan gå galt og hvilke suksesskriterier som skal til for at du som gjest og deltaker skal få det du forventer, og helst litt mer. Vi har ledet turer med grupper i fjellet både i Norge og i utlandet, og er vant til å være hands on i turopplevelsen fra A til Å.

Du og reisefølget ditt skal få store naturopplevelser. Du skal oppleve det lille ekstra på turen, føle mestring, lære noe nytt, bryte grenser og komme inn i turbobla. Du skal få oppleve steder som du kanskje ikke hadde funnet frem til selv, hvor alt er “timet” og tilrettelagt for deg. Du bestemmer hvem du skal reise sammen med. Jentegjengen, turvennene, gutta, familien, naboen, kollegaene…

Du slipper å ta lange omveier og ende opp med å spise dårlig mat på en veikro fordi det var fullt eller stengt på den populære bistroen. Derfor har vi som mantra, always inspect – never expect! Vi har gått opp turen før deg, har kvalitetssikret og lagt opp logistikken for deg. Du skal vite at alt er ivaretatt for deg og turvennene dine.

Turboble-opplevelsen

Vår definisjon av å være i en Turboble:

  • Å være inne i en egen verden hvor det er godt å være.
  • Å legge bort dagliglivet og plikter for en liten stund.
  • Å dele gode opplevelser med andre.
  • Være til stede, kjenne at det er her og nå som teller.
  • Å lytte til dine basale behov som i hverdagen drukner i tilrettelagt komfort.
  • Å slite, svette, fryse, bli våt på bena, bli sulten, tørst, mestre, komme på toppen eller frem til målet.
  • Ta et bad i elva og en varm dusj etterpå, kjenne at middagen smaker ekstra godt.
  • Å drikke en kald øl, føle deg sliten og trøtt foran et knitrende bål.
  • Å kjenne deg tilfreds og glad – i denne turbobla liker jeg meg!

Hvem er vi?

Vi i Turbobla er turentusisaster som brenner for å arrangere turer og gi deg opplevelser hvor du opplever samhold, mestring, glede – og som gir minner for livet. Vi gir deg det lille ekstra på tur, som en hyggelig overraskelse i sekken eller et supersjarmerende overnattingssted.

Vårt motto: La livet boble – så lenge vi orker!

Å reise er en lidenskap for meg. Hele livet har jeg reist med og uten familien i Norge og rundt i verden. Turgleden kom allerede da jeg som liten ble tatt med på skiturer og fotturer fra hytte-til-hytte i den norske fjellheimen. Da jeg senere oppdaget det store utland og de enestående naturopplevelsene, menneskene, historiene, smakene, luktene og alle kontrastene – var det gjort. Jeg har et brennende ønske om at også du skal få oppleve, lære og mestre – og få oppfylt din turdrøm!

Jeg har 12 års erfaring fra reisebransjen, blant annet fra Hvitserk & Eventyrreiser hvor jeg hadde ansvar for utvikling av nye turer, både i gruppe og som skreddersøm. Jeg har arrangert aktive turer i naturen over hele verden og i Norge, og har et stort nettverk i inn- og utland. Min bakgrunn er fra salg, prosjektledelse, produktutvikling og markedsføring. Har lang erfaring som turleder og guide for grupper på fjell-, sykkel-, og kajakkturer og jeg elsker å gi turinspirasjon og gode turøyeblikk.

Marianne Østensen
Gründer & Turgledespreder
marianne@turbobla.no

Vår visjon og verdier

Vi skal spre turglede og gi deg turopplevelser du aldri glemmer. Vi ønsker å gi deg gåsehud-opplevelser på turene dine med oss. Gi deg det lille ekstra.

Hos oss skal du få hele turen tilrettelagt til deg og ditt reisefølge, med opplevelser du sannsynligvis ikke ville funnet frem til på egenhånd. Overnattingsstedene er håndplukket og har særpreg. Du får aktiviteter og opplevelser etter ditt ønske for grad av utfordring. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du får minnerike og eventyrlige opplevelser når du er på tur med oss.

Våre verdier som vi ønsker at du skal oppleve, er: Samhold, Mestring og Eventyrlyst.

Hvordan Turbobla Adventure ble til

Det er 12. mars 2020. Pandemien er et faktum, Norge stenger, det er bråstopp over natten. Jobbene våre innen reiseliv og event står på utrygg grunn. Vi blir permitterte. Vi holder håpet oppe. Og motet. Vi får tid til å gjøre det vi elsker aller mest – å være ute i naturen. Der bobler ideene. Pandemien fortsetter, utsikten for å beholde arbeidsplassen er dyster. Jobbene våre forsvinner. NAV neste.

Depresjonen banker på døra. Dette går ikke. Vi må holde liv i det vi kan og det vi brenner for. Tør vi starte egen virksomhet? Skal vi tråkke opp stien selv? Vi tenker på alle dere som er glade i å være på tur, og som vi gjerne vil hjelpe. Snakker om nettverket vårt. Bobler av energi av de overveldende og fantastiske naturopplevelsene som finnes i Norge og i resten av verden. Vi er våryre, og ønsker mer enn noen gang å dele vår kunnskap og å spre turglede.

Vi vil komme ut av pandemi-bobla og inn i turbobla. – Turbobla! Der har vi navnet vårt.

Det er 12. mars 2021, nøyaktig ett år etter at Norge stengte ned. Vi blir gründere. Og aksjonærer. Daglig leder. Styreleder. Læringskurven er brattere enn Trollveggen. Utsikten på vei opp er lovende. Det blir sliteturer og drømmeturer. Vi skal pakke sekken din med det som trengs for en eventyrlig opplevelse. For en tur du aldri glemmer. Det lover vi.

Kontaktinformasjon

Epost: info@turbobla.no

Telefon: +47 913 23 033

Åpningstid: Mandag – fredag kl 09:00-16:00

Adresse:
Turbobla Adventure
Torvveien 19
1383 Asker
NORWAY

Denne nettsiden benytter ikke cookies men lagrer mailadresser til de som melder seg på nyhetsbrev. View more
Godta