Sykkel

Sykkel er et fantastisk fremkomstmiddel på alle slags veier og terreng; asfalt, grus, gammel setervei - eller på sti for de mest avanserte. Du får robust offroad-sykkel, eller hvis du ønsker ekstra drahjelp og power tilbyr vi el-sykkel igjennom de fleste av våre samarbeidspartnere.

Ta gjerne med din egen sykkelhjelm, sykkelsko (hvis klikkpedal) og eventuelt hansker. Du trenger bare å oppgi hvor høy du er, kvinne eller mann, så fikser vi resten. Det er selvfølgelig fullt mulig å ta med sin egen sykkel på turen. Vi tilpasser dette etter ditt ønske!

Lofoten Aktiv

I Lofotens spektakulære natur finner du et eldorado av aktiviteter. Du kan gå på rå fjellturer, padle kajakk i unikt terreng, lære å surfe, sykle på sti eller landevei, ri på hest langs kritthvite sandstrender, dra lofottorsk fra fiskeskøyte - og nyte måltider med kortreiste råvarer.

Vi hjelper deg med å finne din base i dette vakre øyriket, og legger til rette slik at du får utforske de aktivitetene du drømmer om sammen med gjengen din. Så er det bare for deg å spenne på fjellstøvler, sykkelsko eller våtsko, og hive deg ut i opplevelsene.

Det er mye å oppleve og mye du vil få med deg når du er i Lofoten. Derfor har vi laget et forslag til deg og de du reiser sammen med, hvor dere får maksimalt ut av dagene av turer og opplevelser med venner eller familie – med noe av det beste Lofoten har å by på.

"Turen til Lofoten var helt fantastisk. Dette blir en ferie vi aldri vil glemme. Overnatting var utrolig hyggelig og veldig god service. Beliggenhet var også veldig "sentralt". Generelt var maten veldig bra - takk for alle gode tips! Fjellturene var passe lange, og RIB-turen høydepunkt for alle. Det var kjempegøy! Vi har følt oss veldig godt ivaretatt med full kontroll på alt som skal skje. Det var veldig enkelt å være i Lofoten for første gang! Akkurat hva vi trengte. Noen som kunne holde oss litt i hånden;-) Jeg kan ikke komme på noe som burde vært annerledes. Alt var helt perfekt!"
Gjester på familieferie i Lofoten, juli 2021

Les mer
Rallarvegen og Aurlandsdalen

Langhelg med klassikerne på Vestlandet; Rallarvegen, Aurlandsdalen og Nærøyfjorden

Rallarvegen er den flotteste og mest spennende sykkelopplevelsen Norge har å by på. Aurlandsdalen er en av vakreste fotturene i Norge som garantert gjør inntrykk på deg. Nærøyfjorden er en av Norges smaleste, idylliske fjordarmer, oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Du har kanskje disse klassikerne på bucket-listen din? Ta med vennegjengen, familien eller kollegaene dine - og sykle Rallarvegen den ene dagen. Neste dag går dere fottur ned Aurlandsdalen. Som bonus får dere båttur på den irrgrønne Nærøyfjorden dag tre. Et kinderegg her altså.

Med litt tilrettelegging fra oss, skal dere bevege dere for egen muskelkraft, og med minst mulig miljøavtrykk.

"Rallartur for to var helt fantastisk. Romantisk start på Finse med bobler fra Turbobla. Gode tips for stopp underveis på sykkelturen var gull. Magisk boutique hotell i Aurland som var perfekt ramme for å nyte både naturen og hverandre. Turen i Aurlandsdalen var skreddersydd med transport til og fra hotellet. Alt gikk knirkefritt. Tusen takk til Turbobla for ypperlig service og skreddersøm av denne fantastiske turen."
Gjest, august 2021

Les mer
Sunnmøre - fra fjell til fjære

Vi inviterer deg med vennegjengen eller familien på en 4-dagers tur fullspekket av aktiviteter og opplevelser i storslått natur.

Dere forflytter dere mest mulig for egen maskin på reisemålet. Du trenger bare å pakke sekken og så er du klar for å bli med på Turboblas mini-ekspedisjon på Sunnmøre. Her er alt timet og tilrettelagt for deg og gjengen din, for den ultimate opplevelsen, uten at verdifull tid går til spille. Overnattingsstedene på turen er en opplevelse for seg selv, her ligger alt til rette for at du kan nyte noe av det beste spektakulære Sunnmøre har å tilby.

Vi hadde en kjempefin tur som ifølge flere var verdt hver krone😊
- Gjest på tur med jentegjengen, september 2021

Les mer