Et arktisk eventyr på Svalbard

Gi kollegaene noe å snakke om

Ser du nytten av å ta med ledergruppen, teamet eller hele firmaet kanskje - på tur? Samle flokken, gi felles opplevelser og dyrke den gode firmakulturen? Dere har kanskje tenkt på å reise til Svalbard, for å oppleve den arktiske magien på 78 grader nord?

Planlegging av reise er krevende og tar tid, så la oss utføre denne jobben for deg. Turen er tilpasset din bedrifts mål og type mennesker. Sammen finner vi den opplevelsen som passer dere best. Vi ønsker å skape felles historier dere vil snakke om i lang tid.

Turinfo

Nyhetsbrev

Turprogram

Dag 1: Fly til Longyearbyen

Se mer om dag 1

Dere ankommer Longyearbyen. Dere får transport til hotellet og sjekker inn. Det blir lunsj ved ankomst og inkludert er møtepakke for faglig del av programmet deres. Kaffe/te-buffet og frukt tilgjengelig under møtet.

Dere spiser 3-retters middag med vinpakke på en god restaurant i byen, og får en fin mulighet til å fortsette de gode diskusjonene utover kvelden.

Dag 2: Isfjordsafari med hvalross og brefront

Se mer om dag 2

Transport til havnen etter frokost. Dere går ombord i stødige, åpne polarsirkelbåter (RIB) som skal ta dere med ut i Isfjorden. Fjorden yrer av liv på sommeren. Vel fremme ved Borebukta bruker dere tid på å nyte synet av hvalrossen, før turen går videre inn mot brefronten. Der går dere i land og spiser piknik-lunsj, med den hvite, mektige isbreen rett foran dere. Varighet ca 5 timer.

I dag blir det en middag utenom det vanlige. Camp Barentz ligger ca. 10 km øst for Longyearbyen, ved foten av Gruve 7-fjellet. Campen har fantastisk beliggenhet hvor dere kan oppleve Svalbards storslåtte natur. Området er fullt av historie, både relatert til gruvedrift, 2. verdenskrig og tidlig vitenskapelig forskning. I campen er Barentz hus, en gamme som er bygget som en kopi av hytta Willem Barentz og hans mannskap overvintret i på Novaja Semlja under sin ekspedisjon i 1596-1597. Ved en tilfeldighet oppdaget de Bjørnøya og Spitsbergen. Inne i varmen får dere servert middag med drikke og bålkaffe mens dere får foredrag og bilder om verdens største rovpattedyr – isbjørnen.

Transport tilbake til hotellet utpå kvelden.

Dag 3: Hundesledetur i Adventdalen

Se mer om dag 3

Ivrige polarhunder trekker de lette vognene med hjul (sommer), og du kan nyte utsikten og oppleve dyr og fugler i Adventdalen på nært hold. Guiden kjører den første sleden og dere følger etter i små vogner for 2-3 personer.
Den gamle nordlysforskningsstasjonen, Svalbardrein, polarrev og flokker med trekkfugler kan dere se i dag. Turen går langs veien i Endalen, forbi vinkelstasjonen mot gamle nedlagte Gruve 5. Fargene på vegetasjonen i kontrast til fjellene og himmelen er fantastisk. Dette er en tur hvor du virkelig kan oppleve gleden av hundekjøring, selv uten snø! Aktiviteten tar ca 4 timer.

I kveld er det festmiddag med 4-retters middag. Eksklusiv vinpakke tilpasset rettene.

Dag 4: Longyearbyen og fottur til Sukkertoppen

Se mer om dag 4

Etter frokost og utsjekk har dere formiddagen på egenhånd i Longyearbyen. Dere kan rusle i gatene for cafebesøk, taxfreeshopping og å ta inn den arktiske atmosfæren i dette spesielle samfunnet.

De som vil, kan bli med på en fottur med guide opp til Sukkertoppen og Varden på 370 meters høyde. Fantastisk utsikt over Longyearbyen, fjellene og fjordene. Vi har med varm drikke og snacks på tur. Turen tar ca 3 timer, og tilpasses deres nivå.

Dere tar fly tilbake på ettermiddagen og er tilbake på det norske fastlandet på kvelden.

Turfakta og praktisk informasjon

Om turen

Turprogrammet ovenfor er først og fremst et forslag som skal gi deg reiselyst og bli inspirert til å ta kontakt med oss. Vi vil på forespørsel skreddersy turen etter dine/bedriftens ønsker og behov når det gjelder antall dager, aktiviteter, standard på overnattingssted, måltider med mer. Vi tilpasser aktivitetene til årstiden.

Denne nettsiden benytter ikke cookies men lagrer mailadresser til de som melder seg på nyhetsbrev. View more
Godta